AHMET SÖZEN ADAYLIK İÇİN SİNYAL VERDİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AHMET SÖZEN ADAYLIK İÇİN SİNYAL VERDİ

Bu haber 27 Eylül 2023 - 0:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili olarak, yaptığı açıklamada “Verilecek her göreve talibim, görevden asla kaçmam” diyerek, Belediye Başkan adaylığı için açık kapı bıraktı.

Kendisinin asla bir göreve talip olmayacağını ancak bir görev tevdi edildiği takdirde onu en iyi şekilde yapacağını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen; “Benim en önemli parametrem sokağın ne dediğidir, vatandaşın ne düşündüğüdür. Vatandaş sizi nerede görmek istiyorsa alır oraya koyar” dedi.

Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak Parti Teşkilatlarını işaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen,  “Kamuoyunun ne dediği çok önemlidir bunu önemsiyoruz. Kamuoyunun düşündüğünü, sokağın düşündüğünü biz kendi içimizde parti teşkilatlarımızla  değerlendirip en iyisini arayıp bulmaya çalışırız” diye konuştu.

“GÖREVDEN ASLA KAÇMAM”

Üç Dönemdir Safranbolu’dan İl Genel Meclis Üyeliği yaptığını hatırlatan Başkan Sözen; “Biz burada hizmet ediyoruz. 31 Mart 2024 akşamı saat 17.00’a kadar görevim ve sorumluluğum İl Özel İdaresinde devam edecek. Ben bu görev sürem içersinde en iyi şekilde İl Özel İdaremizi ve beni buraya gönderen insanların teveccühüne layık olamaya çalıştım ve yaptığım işi de en iyi şekilde yapmaya çalıştım.  Ben siyasi hayatıma partimin kuruluşuyla beraber başladım, köy temsilciliğiyle, mahalle başkanlığıyla, sandık müşahitliyle bu görevlere başlamış kişiyim. Safranbolu İlçemizde  Yönetimlerde bulundum. Üç dönemdir de İl Genel Meclisi Üyesi olurken de bu partideki arkadaşlarım da bilir hiç bir göreve asla kendim talip olmadım ama bu konuyla ilgili benim en önemli parametrem sokağın ne dediğidir, vatandaşın ne düşündüğüdür. Vatandaş sizi nerede görmek istiyorsa alır oraya koyar. Ben bu konuyla ilgili asla bir göreve talip olmam ama kendime bir görev tevdi edildiğinde de bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırım.  Bize ne görev verileceğini ben bilmiyorum önümüzde yerel seçimler var el birliğiyle, gönül birliğiyle, yeni kurulan teşkilatlarımızın yapısıyla yeni bir heyecan oluştu. Ne düşünülür, ne görev verilir bilemiyorum ama verilecek her göreve talibim, görevden asla kaçmam.  Kamuoyunun her yerel seçim öncesi bu şekilde  bizim veya bizim dışımızdaki diğer arkadaşlarla ilgili böyle beklentileri olur. Kamuoyunun ne dediği çok önemlidir bunu önemsiyoruz. Kamuoyunun düşündüğünü, sokağın düşündüğünü biz kendi içimizde parti teşkilatlarımızla  değerlendirip en iyisini arayıp bulmaya çalışırız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.