BAKKAL; DAVA AÇACAĞIM… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BAKKAL; DAVA AÇACAĞIM…

Bu haber 19 Mart 2021 - 17:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, ilçedeki Şehir Mezarlığı’nda yapıldığı iddia edilen kaçak kazıda işbirliği yaptığına dair yerel basında çıkan haberlere karşı suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Şehir mezarlığından izinsiz olarak yapılan kazı sonrası çıkartıldıktan sonra kaçırıldığı iddia edilen tarihi eserlerle ilgili olayda adı geçen Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal’da yazılı açıklamalarda bulundu.
Yerel basında ve sosyal medyadaki şehir mezarlığında kaçak kazı yapıldığına dair haberlerin asılsız olduğunu belirten Bakkal, kaçak kazı sonrası götürüldüğü iddia edilen tarihi eserlerden bilgisi olduğuna dair haberlerin iftira olduğunu söyledi.
Bakkal, asılsız haberlere karşı suç duyurusunda bulunacağını ifade ettiği açıklamasında, “Sosyal medyada şahsımla alakalı olarak gerçek dışı, mesnetsiz, komik ve maksatlı olarak hazırlanan iftiralar neticesinde yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.