BEKLENEN OLDU, BAŞHEKİMLERİN ATAMASI YAPILDI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BEKLENEN OLDU, BAŞHEKİMLERİN ATAMASI YAPILDI…

Bu haber 28 Aralık 2022 - 16:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nihat Yılmaz ve Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Andaç görevlerinin başına geri döndüler.

14 Aralık tarihi itibariyle sözleşmeleri yenilenmeyen Başhekimler Nihat Yılmaz ve Erkan Andaç, Bakanlık kararı ile 15 gün gecikmeli olarak yeniden görevlerinin başına getirildi.

Özellikle AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı’nın başhekimlerin gönderilmesi konusundaki baskıları sonuç vermedi.

Önümüzdeki günlerde 2023 seçimleri için AK Parti İl Başkanlığından istifa etmesi beklenen İsmail Altınöz şimdi ne yapacak?

Başkan Altınöz’ün milletvekilliği arzusu hayalden öteye gidebilecek mi?

Safranbolu’da durum buradan farklı değil elbette…

İlçe Başkanı Mehmet Sarı ile Başhekim Erkan Andaç arasında yaşanan mesaj polemiğinin ardından, Başhekim Andaç’ın görevden alınacağına kesin gözüyle bakılırken, 15 gün Bakanlıkta bekletilen ve bu süre zarfında yeniden sözleşme imzalanması konusunda olağanüstü bir lobi baskısına maruz kalan Bakanlık Başhekim Erkan Andaç’ın yeniden görevlendirilmesi ile ilgili kararını vererek İlçe Başkanı Mehmet Sarı’ya tokat gibi bir cevap oldu…

Şimdi AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı ne yapacak…

Başkan Sarı’nın yakın çevresine aksi bir kararda görevinden istifa edeceğini söylediği konuşuluyor…

Diğer taraftan geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı saha koordinatörlerinin özellikle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili tutmuş olduğu rapor da bir nevi hükümsüz oldu. Bakanlık Saha Koordinatörlerinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili raporunda Türkiye’nin “EN KÖTÜ YÖNETİLEN” beş hastanesinden biri olarak gösterilmesi de fiyasko çıktı…

Demek ki, Karabük’te Sağlık alanında hiçbir sorun yok…

Herşey güllük gülistanlık…

Aslında bir gerçek daha var;

Karabük’teki AK Parti’nin kurmayları özellikle Başhekimlerin devam etmesi ile ilgili Bakanlığa gönderilen olur yazısı bir nevi cevap bulmuş oldu.

Bu karar hiçbiri için şok bir karar olmadı desek daha doğru olur…

Ortada bir cenaze var ama maalesef cenazenin sahibi yok…

Kalın Sağlıcakla…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
vatandaş28 Aralık 2022 / 19:25Yanıtla

Hiç kimse sağlıkta sorun yok demiyor.sağlıkta sorunlar tüm Türkiyede var ki bakan bile kabul ediyor.sorunlar merkezî yönetim ile çözülür.Siz hastanenize hangi imkânı verirseniz o imkân ile yürür.

Erkal Genşler29 Aralık 2022 / 00:24Yanıtla

Karabük’te en başarı iki KBB Uzmanını Başhekim yapın sonra vatandaş Hekim azlığından KBB ye randevu bulamasın….