BU FOTOĞRAF ÇOK KONUŞULACAK…! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BU FOTOĞRAF ÇOK KONUŞULACAK…!

Bu haber 07 Nisan 2018 - 15:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Çelik İş Sendikası KARDEMİR’de baş temsilcilik görevinde bulunan Ali Kaplan’ın görevinden alınması ile birlikte TBMM Eski Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’ün sert tepki göstermişti.

Çelik İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Karabük Şube Yönetim üyeleri ve 50 kişilik Kardemir işçi grubu ile hafta içinde AK Parti Karabük İl başkanı İsmail Altınöz’ü ziyaret etti.

Sendikacıların ziyareti sırasında İl Başkanı Altınöz, yanına baş temsilcilik görevinden alınan Ali Kaplan’ı oturttu.

Yaklaşık bir ay önce KARDEMİR’de baş temsilci olarak görev yapan Ali Kaplan, Çelik İş Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı. Seçilerek baş temsilcilik görevine gelen ve AK Parti Karabük teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan Ali Kaplan’ın sebepsiz görevden alınmasına ciddi tepkiler gösterilmişti.

Çelik İş Sendikası’nın Karabük’te AK Parti kanadının tepkisine neden olan bu olay daha hafızalarda tazeliğini korurken, Akyel’in Şube yönetimi ve bir grup işçi ile birlikte İl Başkanı Altınöz’ü ziyareti özür mahiyetine mi geliyor yorumlarına neden oldu.

Meral Akşener’e destek verdiği yönünde kamuoyunda bilinen Çelik İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel’in AK Parti’nin yanındayız mesajının da samimiyeti sorgulanıyor.

İl Başkanı İsmail Altınöz’ün ziyaret esnasında baş temsilcilik görevinden alınan Ali Kaplan’ı yanına oturtması ise çok açık bir mesaj olarak değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.