GÜRSEL YILMAZ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İDDİALI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

GÜRSEL YILMAZ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İDDİALI

Bu haber 02 Aralık 2023 - 10:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde belediye başkanı adayı olabilmek için saha çalışmalarına hız veren aday adayları kapı kapı gezerek vatandaşlarla hasbihal ediyorlar.

AK Parti Karabük Belediye Başkan aday adayı Gürsel Yılmaz geçtiğimiz hafta gerçekleşen parti temayül yoklamasının ardından sivil toplum kuruluşları ve yöresel dernekleri ziyaret ederek belediyecilik tecrübelerini Karabük’te uygulamak istediğini vurguladı.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Belediye Başkanı seçildiğinde modern bir kent ve kaliteli bir yaşam için önemli işlere imza atacaklarını belirten Gürsel Yılmaz; “ Yapmış olduğumuz ziyaretlerde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunum. Önce aday daha sonra belediye başkanı seçilmem halinde yapacağımız projelerimizi ziyaretlerimizde anlatıyoruz. Karabük’ün modern bir kent görünümüne kavuşması, vatandaşların daha kaliteli bir hayat yaşayabilmesi için önemli işler yapacağız. Karabük’ümüzün artık kaybedecek zamanı kalmamıştır. Memleketimizi hak ettiği konuma getirmek en büyük hedefimizdir” dedi

GÜRSEL YILMAZ KİMDİR ?

1963 yılında Karabük’te doğan Gürsel Yılmaz, ilk orta ve lise öğretimini Karabük’te tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde iktisat alanında lisans diploması ile tamamlamıştır. Çalışma hayatı, belediyeciliğin hemen hemen her alanında geçen Yılmaz, kariyerine memur olarak İstanbul Bakırköy Belediyesinde başlamıştır. Burada yaklaşık 6.5 yıl hizmetinden sonra İstanbul Bağcılar Belediyesine geçerek Bağcılar Belediye Başkanlını Özel Kalem Müdürlüğündeki  görevine başlamıştır. Burada önce müdür yardımcısı, ardın da özel kalem müdürü olarak 17 yıl uzunca bir süre görev yapan Yılmaz, akabinde yaklaşık 3 yıl gibi bir süreyle TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığında “Saray ve Köşkler Grup Başkanı” olarak görev yapmıştır. Akabinde Bağcılar Belediyesi Başak A.Ş’de yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlük görevine getirilerek, İstanbul Bağcılar Bölgesindeki örnek teşkil eden kentsel dönüşüm projelerinin gerçekleştirilmesinde aktif roller üstlenmiştir. Yerel yönetimlerin mali ve kontrolü, kadro ve stratejik planlama, yerel yönetimlerin yeninde yapılandırılması, kamu ihale mevzuatı  Gürsel Yılmaz’ın uzmanlık alanları arasında yer almaktadır. Belediyecilik ve kentsel dönüşüm alanında uzun yıllar sari üst düzey tecrübe ve birikimleri bulunan Gürsel Yılmaz,  evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.