Karabük’te 19 Mayıs coşkusu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te 19 Mayıs coşkusu

Bu haber 19 Mayıs 2025 - 15:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar, sabah saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çelenk sunma töreniyle başladı. Anıt Meydanı’nda gerçekleştirilen törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.
Tören daha sonra Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam etti. Burada Karabük Valisi Mustafa Yavuz, gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.
Günün anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük ilgi gördü. Halk oyunları ekipleri, sportif gösteriler, şiir dinletileri ve müzik performansları izleyenlerden alkış aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.