KARAYOLLARI KAFASINA GÖRE TAKILIYOR..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARAYOLLARI KAFASINA GÖRE TAKILIYOR..!

Bu haber 27 Eylül 2023 - 1:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Belediyesi’nin Karabük’e kazandırdığı en önemli projelerden biri olarak gösterilen ve karayolları himayesinde bulunan Balıklar Kayası battı çıktı ve kavşak projesi içinde yer alan REFÜJ art arda gelen kazaların ardından kaldırıldı. Şimdi bir diğer tuhaf karayolu yatırımı olan Kardemir kavşağında da yeni bir düzenlemeye gidilmesi bekleniyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından proje edilen ve Karabük Belediyesi tarafından yapılan balıklar kayası battı çıktı kavşak projesi içinde yer alan ve sürücülerin en büyük sorun yaşadığı Medikar Hastanesi önünde ayrılan ve aynı zamanda tuzak olarak nitelendirilen Refüj tepkilerin ardından kaldırıldı.

ŞİMDİ GÖZLER KARDEMİR KAVŞAĞINDA

Karayolları Bölge Müdürlüğü Karabük için uyguladığı hiçbir proje bir türlü kabul görmüyor.

Geçtiğimiz yıllarda Karayolları tarafından yapılan Karıt mevkiindeki dönel kavşak projesi trafik çilesi olarak nitelendirilmiş ve yıllar sonra kullanılabilir hala getirilmişti.

Dönel kavşak projesini Karabük üzerinde sürekli uygulamaktan geri kalmayan Karayolları şehrin girişine yapmış olduğu kavşak projesi kazalara davetiye çıkartıyor.

70 binin üzerinde kayıtlı aracın bulunduğu Karabük’te Kardemir kavşağı da genel kabul görmedi. Trafiği rahatlatsın diye uzun yıllar gündemde olan ve Kardemir kavşak projesi beklenen etkiyi yaratmadı. Özellikle ortadaki göbeğin büyüklüğüne dikkat çeken sürücüler, “Bir şehrin girişi ancak bu kadar kötü yapılabilir. Kazalara davetiye çıkarken dönel kavşakta acı bir olay yaşamak için Karayollarının bu proje üzerinde de bir revizyona gitmesi gerekir” şeklinde görüş ileri sürüyorlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.