MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BOYAMA ŞENLİĞİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BOYAMA ŞENLİĞİ

Bu haber 12 Ekim 2014 - 1:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

20141011AW214091_01

Kuruluşunun 50. Yılını kutlayan Türk Eğitim Derneği (TED) Karabük Kolejinde boyama şenliği yapıldı.
50 Yıl etkinliği kapsamında TED Karabük Kolejinin bahçesinde yapılan şenlikte anasınıfı ve ilkokul öğrencileri “Sonbahar” konulu resimlerini yaptı. Kendi yeteneklerini sergileyen minik öğrenciler için resim yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışmada birinciliği Sezin Dinler alırken, Cemre Seven ikinci, Berke Şencan ise üçüncü oldu.
TED Karabük Kolej Müdürü Kerim Barçın, bu yıl 50. Yıllarını kutladıklarını söyleyerek, “ Bu kapsamda 50 Yıl boyama şenlği projesi düzenledik. Öğrencilerimiz keyifli bir şekilde velileri ile birlikte birbirinden güzel resimler yaptı. Havanında güzel olması ile çok güzel bir etkinlik oldu. Resim çalışması sonrası dereceye giren öğrencilerimize küçük hediylerimiz oldu ve onalrın resimlerini sergileyeceğiz. Yıl sonuna kadar çeşitli etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.