RECEP AKYEL’İN İNANDIRICILIĞI KALMADI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

RECEP AKYEL’İN İNANDIRICILIĞI KALMADI…

Bu haber 23 Ekim 2022 - 18:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Özçelik-İş Sendikası olağan kongresinin öncesinde iftiraya kadar varan söylemleri olan ve kongre sonrasında da Genel Başkan Yunus Değirmenci hakkında ki ileri geri söylemlerine devam eden Recep Akyel sosyal medyasından hakarete varan söylemlerine devam ediyor.

Önce kılavuzuna sonrasında da aynı söylemlerini sosyal medyasından yazan\yazdıran Recep Akyel’in bir bardak suda fırtınalar koparma teorisi pek yerini bulmayacak cinsten…

Bugüne kadar yapmış olduğu algı operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen Akyel’in bu seferki senaryosu kendi tabiriyle THY TEKNİK A.Ş. deki Havacılık Şubelerinin kapatılması olayı… ve bunun üzerinden yaygara kopartmaya çalışması.

Başkan adayı olarak çıktığı genel kurulda ve öncesinde Genel Başkan Yunus Değirmenci’yi yolsuzluk ve hırsızlıkla suçlayan ama gel gelelim Genel Kurulda iş ibraya kaldığında da sus pus kalarak yolsuzluk ve hırsızlıkla suçladığı Genel Başkan Yunus Değirmenci ve yönetimini ibra etmiyorum diyebilme cesaretini gösteremeyen Recep Akyel’in bugün çıkıp da aynı iddialarda bulunmasını ne kadar inandırıcı bulabiliriz.

Sendika bünyesinde yaklaşık 20 yılını geçiren Recep Akyel, Kardemir’deki sendikal krizde 300 emekçinin işlerine son verilmesindeki baş mimar olduğunu ardından da kendisini sahanın içinden çıkartıp 2 yıl süreyle alnı bile terlemeden maaş aldığını sağır sultan bilirken, bugün Kardemir emekçisinin haklarını savunma durumunda olması da ne kadar samimi geliyor insana o da ayrı bir konu…

Geçtiğimiz hafta Gazetelerimizin bağlı olduğu Şirket Yönetimi olarak Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk ve bunlardan biri de Özçelik-İş Sendikası Genel Merkezi oldu.

Genel Başkan Yunus Değirmenci ve genel başkan yardımcıları ile bir araya geldiğimiz görüşmelerimizde Havacılık Şubeleri ile ilgili bugün yapılacakları ve yarın yapılması gerekenlerle ilgili uzun bir sohbet oldu.

Özçelik-İş Sendikasına bağlı hiçbir şubeyi kapatmak gibi bir niyetlerinin hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Genel Başkan Değirmenci; “THY TEKNİK A.Ş bizim en çok üyemizin olduğu işyerimiz ve Sendikamız çatısı altına girildiği günden bu güne kadar Havacılık Şubeleriyle bir türlü iyi bir çalışma ortamına girilmedi. Üyelerimizin talep ve isteklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için tek şubeyken iki şubeye çıktık ama yine olmadı. İşyerimizi tıpkı THY Anonim Ortaklığındaki Hava-İş Sendikası gibi Genel Yönetim Kurulumuzun kararıyla genel merkezimize bağlayacağız. Şube kapatma gibi bir derdimiz yok. Örgütlenmeler yaparak bağlı işyeri sayılarını arttırmalarını talep edeceğiz.” dedi.

Genel Başkan Değirmenci “her şeye rağmen çalışmalarımızdaki kararlılığımız tam gaz devam ediyor. Yalan yanlış haberlere ve algı operasyonlarına aldırış etmeden yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.