SAYLAR’DAN BEKLENMEYEN BAŞVURU..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

SAYLAR’DAN BEKLENMEYEN BAŞVURU..!

Bu haber 21 Kasım 2023 - 14:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları il başkanlığında sona eriyor.

Önceki dönemlerdeki yerel seçimlere nazaran aday adayı sayısında düşüş görüldüğü AK Parti’de haftalar öncesinden adı belediye başkan adaylığına konuşulan Timurçin Saylar sessiz sedasız bir şekilde adaylık başvurusunu yaptı.

Aday gösterilmesi yönünde yaklaşık onüçbin imzanın toplandığı iddia edilen, yine aday gösterilmesi yönünde toplantılar yapılan AK Parti eski il başkanlarından iş insanı Timurçin Salar’ın sessiz sedasız bir şekilde il başkanlığına yaptığı aday adaylığı başvurusu sadece bir fotoğraftan ibaret kaldı.

İş insanı Timurçin Saylar’ın sessiz sedasız yaptığı aday adaylığı başvurusu siyasi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Farkındalık mı, Tepki mi?

Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusu için son güne kadar bekleyeceğim diye ifade eden Saylar’ın bu davranışı partililer tarafından da şaşkınlıkla karşılanırken, aday adayları dışında “dışarından bir aday gösterilmesi” durumuna tepki olarak da değerlendiriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.