SOSYALFEST bilgilendirme toplantıları devam ediyor « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

SOSYALFEST bilgilendirme toplantıları devam ediyor

Bu haber 12 Ocak 2024 - 12:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ev sahipliğinde 2-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) tanıtım ve bilgilendirme toplantıları sürüyor.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Medipol Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde; öğrencilere etkinliğin detayları, içeriği ve nasıl katılım sağlayabilecekleri hakkında bilgi verildi.
KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Ankara Medipol Üniversitesinde senato üyelerine, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve KBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Müezzinoğlu Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni Ankara Üniversitesinde, KBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Zeynep Özcan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde, KBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Müezzinoğlu Kastamonu Üniversitesi ve Bartın Üniversitesinde, KBÜ Teknoloji Transfer Ofisinde görevli Mühendis Yılmaz Olcay, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde festival çerçevesinde yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verdi.
Proje ile sosyal bilimler alanında yapılacak çalışmaların kültürden sanata, geniş bir yelpazede tanıtılmasını hedeflediklerini aktararak öğrenciler de projeleriyle festival yarışmalarına ve etkinliklerine davet edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.