TEMSİLCİLER DEĞİŞTİ, ŞUBE DEĞİŞİME HAZIRLANIYOR… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TEMSİLCİLER DEĞİŞTİ, ŞUBE DEĞİŞİME HAZIRLANIYOR…

Bu haber 29 Ağustos 2022 - 10:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Özçelik-İş Sendikasının Temmuz ayında Ankara’da yapılan Genel Kurulu öncesinde Genel Başkan Yunus Değirmenci hem yolsuzluk hem de hırsızlıkla suçlandı.

Bu suçlamaların başını da haliyle Karabük Şubesinin yöneticileri, delegeleri ve temsilcileri çekti.

Sosyal medya üzerinden çığırtkanlık yaparak her türlü hakareti kendilerine hak sananların sonları da hüsran oldu ve olacak…

Genel Merkez geç de olsa bir karar verdi ve Kardemir’de ki 16 temsilciden 12’sini görevden alarak yerine belirledikleri isimleri yerleştirdi.

Peki görevden alınmayan 4 temsilcinin özelliği ne?

Kardemir çalışanları arasında konuşulan konu da; Şube başkanı Kenan Yılmaz’ın bu dört isim üzerinde ricacı olduğu konusu,

Şube başkanı Kenan Yılmaz yerleri değişmeyen 4 temsilci için Genel Başkan Yunus Değirmenci’den bir talebi oldu mu?

////

Kardemir’deki işyeri temsilcilerinin görev değişikliğinin ardından şimdi de gözler şube yönetiminde,

Her platformda şube başkanı Kenan Yılmaz’ı yere göğe sığdıramayan Genel Başkan Yunus Değirmenci’nin şube yönetiminde de değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Özellikle, Üst Kurul delegesi olan Kardemir çalışanının çocuğunun yanında kafasında bardak kırılarak darp edilmesi olayında bazı şube yöneticilerinin de orada olduğu konusu da hafızalarda tazeliğini koruyor.

Kardemir’deki işyeri temsilciliklerindeki değişikliklerin ardından “mağdur” havası oluşturmaya çalışanların yanında bir bardak suda fırtınalar koparmak isteyenleri de görür ve yaşar olduk.

Genel Merkezin Genel Kurul öncesindeki sosyal medya arşivi oldukça kabarık, bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.