VERGİLİ; Kardemir’e 600 işçinin 600’ünü de MHP alacak! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

VERGİLİ; Kardemir’e 600 işçinin 600’ünü de MHP alacak!

Bu haber 12 Mayıs 2023 - 19:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MHP Milletvekili adayı Ahmet Dönmez Beşbinevler’deki açık hava toplantısında AK Parti’ye karşı ilk kez sesini ve sözünü yükseltirken, Belediye Başkanı Vergili de Kardemir’e alınacak 600 işçi için açık ve net konuştu

MHP Milletvekili adayları Ahmet Dönmez, Murat Orhan ve Av. Dilek Ünver seçim çalışmaları kapsamında Beşbinevler’deki açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim sürecince genelde sakin ve mütevazi bir profil çizen MHP adayı Dönmez Akıntepe Düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşma performansı ile dikkat çekti.

MHP Milletvekili Adayı Murat Orhan değerli komşularım diyerek başladığı konuşmasına AK Parti Milletvekili Adayı Cem Şahin’e yüklendi.

Toplantıya katılanlardan MHP kadrolarına güvenmelerini isteyen Murat Orhan; “Karabük’te yapılanlar ve yapılmayanlar tartışılmaya devam ediyor. Şehirdeki bu sorunları giderecek olan kadrolar MHP kadrolarıdır, bu kadroya güvenin. Karabük’teki sağlık sorunları her geçen gün artıyor, aylar sonrasına verilen randevular. Karabük’te hava kirliliği olayı var, yıllardır şahsım olarak bu hava kirliliği ile mücadele ediyorum. Diğer bir sorun Yenice karayoludur, her o yollarda ölümlü kaza haberleri okumaktan, duymaktan yorulduk. Karabük’ün bütün sorunlarını bilen kadrolar MHP’nin kadrolarıdır. Bizler başından beri Cumhur İttifakının vurgusunu yaparken maalesef AK Partililer’in yeni aklına geldi. Cem Şahin’in Karabük’te akçeli işleri ortaya çıkınca baktık Cem Şahin Cumhur İttifakından bahsetmeye başladı. Günaydın Cem Şahin Günaydın” dedi.

Ünver ve Orhan’ın ardından coşkulu kalabalığa hitap eden ve konuşması sık sık alkışlarla kesilen MHP ilk sıra adayı Dönmez AK Parti’ye yüklendi.

Dönmez, “Benim arkamda beni bugünlere getiren bir babam yok, benim arkamda siz değerli Karabüklüler var” diyerek başladığıkonuşmasında, “İnşallah bu güç ile Karabük’te tüm dengeler değişecek, bundan emin olun. Biz, Cumhur İttifakına sayın Genel Başkanımızın önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturuyla kayıtsız şartsız desteklerimizi sağlıyoruz. Fakat bu cumhur İttifakının kazanımları Karabük’te neden yok, biz neden faydalanamıyoruz. Türkiye’de dünyaya nam salmış sağlık sektörü, sağlık çığır açmış. Karabük’e bir hastaneyi çok mu gördüler? Rehavet seçim gelmeden başlamış. Bakanlardan telefonlar geliyor. Şimdi mi aklınıza geliyoruz? Eskipazar’a, Yenice’ye, Eflani’ye gerekli hizmetleri bizler getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

VERGİLİ İDDİALI AÇIKLAMALRINA DEVAM EDİYOR

Son günlerde seçim gezilerinde ve canlı yayın programlarında yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de ayakta alkışlanan konuşmasında ağırlıklı olarak Kardemir’e alınacak 600 işçi konusuna değindi. Başkan Vergili şunları kaydetti, “Üç dönemdir beni başkan olarak seçtiniz, elimizden gelen tüm hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Şükürler olsun ki, kimseye muhtaç olmadık. Sizin dualarınız bizim yolumuzu açtı. Köprüsünü, sosyal yaşam merkezlerini, alt geçitlerini ve asansörlerini bu kente kazandırdık. Tüm eksikleri gece gündüz çalışarak giderdik. Sizi her zaman arkamızda büyük bir güç olarak gördük. Çok yakında Beşbinevler’de yol sorunu ve asfalt problemi tamamen ortadan kalkacak. Bu ayın sonunda halk otobüsleri devreye girecek, bir daha da kimseye muhtaç olmayacağız. Biz sürekli iktidara destek oluyoruz ama Karabük sürekli hafife alınıyor. Yıllardır, Karabük hafife alınıyor. İktidar, başımıza milletvekili adayı göndermekten bıkmadı. Karabük’ün caddelerinde gezmemiş, Karabük’ü bilmeyen aday belirlenmiş. Karabük’ün belediyesini bilmez. İddia ediyorum, şu anda Karabük birinci sıra milletvekili adayı postanenin yerini bulamaz.  Birilerinin himayesi ve gücü altında, Karabüklüleri ezmeye çalışıyorlar. Karabüklüler ezilmeyecek, en iyi şekilde yanıt verecek. Oylarımız Tayip Erdoğan’a, oylarımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu şekilde olacak. Ak Parti’nin Karabük’ü tanıma, Ak Parti’nin Karabük’ten ders alma zamanı. Bir gün geliyorlar çocuk hastanemizi yıkıyorlar, bir gün geliyorlar devlet hastanemizi yıkıyorlar. Olmayacak bir işe kalkışıp, kullanılmayacak bir stadyum yapıyorlar. Ellerinde liste ile geziyorlar. Neymiş 600 işçi alacaklarmış. 600’ünü de biz alacağız. Hem iktidarın ortağıyız hem iktidara her zaman destek verdik. Ne demek efendim, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısına gelmeden demir çelik fabrikasına giremeyeceksiniz. Tüm dostlarımızın kapısını çalın, onlara Karabük’ü bilmezlere, Karabük’ü emanet etmemelerini söyleyin. Sıra bizde onurumuz sizlerin elinde, Karabük’ün başını eğdirmedik, şimdi de eğdirmeyeceğiz. Bizi kimseye mahcup etmeyin.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Tarafsız yorumcu14 Mayıs 2023 / 09:17Yanıtla

Siz kimin fabrikasına kafanıza göre yandaşlarınızı yerlestiriyorsunuz.

Karabüklü15 Mayıs 2023 / 21:25Yanıtla

KONUŞUN KONUŞUN SİZ BİRBİRİNİZİN ALEYHİNE KONUŞUN BİR DE İTTİFAK OLACAKSINIZ… SİZ HİÇ İP Lİ LERLE CHP Lİ LERİN BİRBİRLERİ ALEYHİNE KONUŞTUKLARINI GÖRDÜNÜZ YA DA DUYDUNUZ MU??? SİZDE HİÇ AKIL FİKİR YOK MU??? SİZİN GİBİ İTTİFAK DÜŞMAN BAŞINA!!!!!