YAŞAR KAPTAN ÇEBİ LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

YAŞAR KAPTAN ÇEBİ LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Bu haber 12 Ekim 2022 - 8:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Karabük Yaşar Kaptan Çebi 1. Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen fikstür çekimine Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Coşkun Güven, Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik,Futbol İl Temsilcisi İbrahim Harmanbaşı,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile kulüp temsilcileri katıldı.
Çevik, ligin isminin Karabük Yaşar Kaptan Çebi 1. Amatör Ligi olarak tescil edildiğini belirterek, “Yaşar Kaptan Çebi başta olmak üzere Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Tayfun Çebi’ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün itibarıyla para hesabımıza geçti. Parayı kulüplerimize dağıtacağız. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.
İş insanı Murat Orhan da yeni sezonun takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yaşar Kaptan Çebi’nin Karabükspor’un eski başkanlarından olduğunu hatırlatan Orhan, “Kaptan Demir Çelik ailesi olarak hem ülke futboluna hem de Karabük’e hizmetlerimiz dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Yarın da devam edecektir. 250 bin lira Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hesabına yatırılmıştır.” diye konuştu.
Orhan, Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Karabük’e spor tesisi yaptıracağını da sözlerine ekledi.
Karabük İdman Yurdu başta olmak üzere futbol branşında 2022-2023 sezonunda mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen İl Müdürümüz Coşkun Güven;”Bakanlık yatırım planları dahilinde altyapıyı arttırma çabası içersindeyiz,amacımız gençlerimizin farklı kötü alışkanlıklarından uzaklaştırılmasına vesile olmak hem de Türkiye’de başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak”dedi.
Konuşmaların ardından fikstür çekimi yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.