YENİCE’DE BAŞKAN ÇAYLI’NIN KARŞISINA AK PARTİ KİMİ ÇIKARACAK? « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

YENİCE’DE BAŞKAN ÇAYLI’NIN KARŞISINA AK PARTİ KİMİ ÇIKARACAK?

Bu haber 12 Kasım 2023 - 15:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti’nin 31 Mart 2024’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları fiilen başladı.

Takvime göre, 9 Kasım Perşembe başlayan aday başvuruları 17 Kasım Cuma günü sona erecek.

Bu kapsamda her dönemde siyasetin en hareketli olduğu ilçelerden biri olan Yenice’de AK Parti en yoğun aday adaylığı dönemi yaşayacak.

Yenice’de 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve başkanlık için en güçlü aday olarak gösterilen Zeki Çaylı’ya seçim kaybetmek istemeyen AK Parti’de son günlerde isimleri yüksek sesle konuşulan iş insanı Ertan Mısırlı ve KBÜ Eğitim Araştırma Ağız ve Diş Hastanesi Müdürü Ferdi Kökçü’nün müracaatların son gününde aday adaylığı başvurularını AK Parti İl Başkanlığına yapacağı konuşuluyor.

Özellikle Yeniceli iş insanı Ertan Mısırlı kamuoyunda başkan adaylığı için en çok konuşulan isim olarak öne çıkarken sağlık camiasının başarılı bürokratı Ferdi Kökçü’de Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın karşısına çıkacak en ciddi aday olarak gösteriliyor.

AK Parti Yenice’de 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zeki Çaylı dönemine son vermek için Ertan Mısırlı ve Ferdi Kökçü arasında seçim yapması bekleniyor.

Yenice her yerel seçimlerde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de siyasi çekişmenin en renkli geçecek ilçe olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Yeniceli15 Kasım 2023 / 11:24Yanıtla

Yenice’de bu seçim ertan Mısırlı ile alınır