Cenazede Hakkını Helal Etmeyen Bice Milletvekili Aday Adayı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Cenazede Hakkını Helal Etmeyen Bice Milletvekili Aday Adayı

BODRUM’DA TAVUK VE ÖRDEKLERİNİ ZEHİRLEDİĞİ İDDİASIYLA CENAZEDE KOMŞUSUNA HAKKINI HELAL ETMEDİĞİNİ SÖYLEMESİYLE GÜNDEME GELEN TAHİR BİCE, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAĞINI AÇIKLADI.

Bu haber 11 Şubat 2015 - 12:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TOKAT (İHA) – Muğla’nın Bodrum ilçesinde tavuk ve ördeklerini zehirlediği iddiasıyla cenazede komşusuna hakkını helal etmediğini söylemesiyle gündeme gelen Tahir Bice, AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde yaşanan olayın ardından baskılar sonucu huzursuz olan Tahir Bice, yaklaşık 2 yıl önce kümes hayvanlarıyla birlikte Tokat’ın Almus ilçesi Çilhane köyüne yerleşmişti. Yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak istediğini ifade eden Bice, memleketine yatırım amacıyla aday olmaya karar verdiğini söyledi. Hayvanlarla uğraşan insanların sakin ve mülayim insanlar olduğunu ifade eden Bice, “Tozanlı bölgesinde herhangi bir yatırım yok. Onun için hayvanla terapi turizmine ilgim var. Bu bana ait olan dünyadaki ilk proje. Bu halkla olacak bir konu olduğu için milletvekili aday adayıyım. Ben kafamı dinlerken bir kahveye veya meyhaneye gitmem. Ben hayvanlardan bir enerji, elektrik alırım. Onun için hayvanları seviyorum. Milletvekili olursam TBMM bahçesine tavuklarım, kazlarımdan hediye mahiyetinde sürpriz yaparak götürmeyi düşünüyorum” dedi.

Bice, milletvekili aday adayı olmasına karşı çıkanların olduğunu ifade ederek, “Biz CHP’liyiz, MHP’liyiz oy vermeyiz diyenler oldu. Ben MHP kökenli birisiyim. Fakat artık insanlarımız değişti, AK Parti marka oldu artık. İnsanlarda AK Parti denildiğindeki tedirginlik kalktı. Yani AK Parti ’sizi bırakıyorum’ dese insanlar, sessiz çoğunluk AK Parti’yi bırakmayacaktır. Onun için ben bu araştırmayı, saha çalışmasını yaptım. Ondan sonra milletvekili adayı olmaya karar verdim” diye konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde yaşanan olayda 3 çocuk babası Tahir Bice, yaklaşık 600 tavuk ve ördeğini zehirlediği iddiasıyla komşusu Osman Dağar’la mahkemelik olmuştu. Osman Dağlar’ın hayatını kaybetmesi ile dava düşerken, Bice komşusunun cenazesinde hocanın “Hakkınızı helal ediyor musunuz?” sorusuna “Hakkımı helal etmiyorum” şeklinde cevap vermişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.