KARDEMİR EMEKÇİLERİNE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARDEMİR EMEKÇİLERİNE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

Bu haber 25 Nisan 2024 - 0:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI KARDEMİR, KARDÖKMAK ve KARÇEL’de alınteri akıtan emekçilerine sunulan sosyal haklara bir yenisini daha ekledi.

KARDEMİR Yönetimi tarafından, KARDEMİR, KARDÖKMAK ve KARÇEL’deki üyelerine, anlaşmalı özel hastanelerde muayene ve tedavi olabilmelerinin önünü açan “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özçelik-iş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, “KARDEMİR, KARDÖKMAK ve KARÇEL’deki üyelerimizin tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamına alınması gerek Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin gerekse bizlerin uzun zamandır hayata geçirilmesi için mücadele verdiği bir konuydu. Genel Başkanımızın Karabük’e gelmesiyle birlikte işveren vekillerimizle yapılan son görüşme neticesinde, bu kazanımı elde etmeyi başardık” diye konuştu.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde binlerce üyemize anlaşmalı özel hastanelerde muayene ve tedavi olabileceğini ifade eden Şube Başkanımız Yılmaz, “İş kolumuz olan metal sektörünün çalışma koşullarının ağırlığı göz önüne alındığında, tamamlayıcı sağlık sigortası konusu bizim için çok daha hayati önem taşıyordu. Bu uygulamanın detaylarına ilişkin üyelerimizle detayları ayrıca paylaşacağız. Bu kazanımı elde etmemizde büyük emeği ve katkısı olan Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’ye, Genel Yönetim Kurulumuza, işveren vekillerimize teşekkür ediyor, bu yeni uygulamanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.