Karabük’te uyuşturucu operasyonları « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te uyuşturucu operasyonları

Bu haber 17 Ekim 2023 - 11:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘te uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 30 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 14’ü hakkında işlem yapıldı.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından 1-15 Ekim tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 10 operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 14 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
13 şüphelinin de işlemleri sonrası tutuksuz yargılandığı olaylarda, 2 adet av tüfeği ve 47 adet fişek, tabanca ve 265 adet fişek, 3,66 gram sentetik uyuşturucu, 2,74 gram esrar, 58,63 gram metanfetamin ve 4 adet sentetik hap ele geçirildi.
Ayrıca “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçundan” aranması olan 2 şahıs ekiplerce yakalanarak işlemleri sonrasında cezaevine teslim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.