BAŞKAN VERGİLİ’NİN GECE OPERASYONLARI..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BAŞKAN VERGİLİ’NİN GECE OPERASYONLARI..!

Bu haber 01 Ekim 2022 - 12:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

8 Ekim’de yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri öncesinde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin gece operasyonlarına bir yenisi daha eklendi.

AK Parti’nin adayı olarak lanse edilen şehrimizin iş insanı Adnan Çebi’nin yaptığı adaylık açıklamasının ardından Karabük Haddeciler Derneği ile Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti İl Başkanı ve milletvekillerinin yapmış olduğu toplantı sert tartışmalara sahne olmuştu.

Ortamın bir anda gerildiği son virajda Fatih Çapraz’ı aday çıkaran Başkan Vergili, AK Parti’nin adayı olarak lanse edilen ve arkasında durmadığı iddia edilen Başkan Adayı Adnan Çebi’yi de bir gece operasyonuyla kendi kulvarına çekerek AK Parti’ye bir gol daha atmış oldu.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimlerde Fatih Çapraz’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Adnan Çebi’nin ise Meclis Başkanı olarak seçime gideceğini görüntülü bir şekilde sosyal medyasından açıklayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin bu hamlesinin ise AK Parti’ye siyasi bir ders verdiği yönünde yorumlara sebep oldu.

Öte yandan yine AK Parti İl Başkanı Altınöz’den icazet alan isimlerinde listelerden çıkarılacağı konuşuluyor. Öncelikle İnşaat grubunda Adnan Çebi – Hakan Kafalı – Kemal Karadeniz olarak tek liste halinde girilecek. Diğer gruplarda da AK Parti’den icazet alarak adaylıklarını açıklayan birçok isim liste dışı kalıyor.

Diğer taraftan da, Yapılan bu gece operasyonları ile kamuoyunun gündemine düşen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde aday adayı olacağını her kulvarda seslendiren AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’e yeni bir darbe daha vurduğu siyasi kulislerde yüksek sesle konuşuluyor.

Karabük Haddeciler Derneği Toplantısında TSO seçimlerinde taraf olmayacağını belirten AK Parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz’ü sert bir dille eleştirerek “Seçimlerde görüşürüz” sözlerini sarf eden Belediye Başkanı Vergili’ye AK Parti cephesinden hiçbir cevap gelmemesi de “Başkan Altınöz neden korkuyor” sorusunu karşımıza çıkartıyor.

Genel Seçimlerde aday olabilmek için hiçbir kesimle kötü olmak istemeyen ama aldığı kararların da arkasında duramayan AK Parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz’ün yarın çıkıp ta Cumhur İttifakı olarak TSO’da dengeleri koruduk diye bir açıklama yaparsa da hiç inandırıcı olmayacaktır.

Başkan Altınöz’ün farklı bir hamle yapması gerekiyor,

Şayet başkan Altınöz tarafsızlığına ve sessizliğine devam ederse(!), Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerin bir aynası olarak görüleceği görüşünü savunanların sayısı da oldukça fazla.

Pek de yanlış bir düşünce değil sanırım…

Bekleyip göreceğiz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.